Vi holder åbent som normalt i påsken men ring som altid og bestil tid til fremvisning på tlf 23 74 83 10

Sælg din bil

Har i fået en bil i overskud? Vi køber gerne din brugte bil, også selvom du ikke køber en anden bil hos os.
Vil du have et uforpligtigende købstilbud på din bil så udfyld venligst nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et købstilbud.

Bilens oplysninger
Service overholdt?
Personlige oplysninger
Upload eventuelt billeder af din bil herunder

Mit navn er Tony Søften, og jeg er salgskonsulent hos JS Biler ApS. Derudover har jeg medansvaret for den daglige drift af forretningen i form af håndtering af bilerne, fra de ankommer i vores butik, til de står klar hos kunden. Jeg har en baggrund som uddannet mekaniker i 1984 men har siden da erhvervet mig med handel af biler.

Jeg har både været selvstændig i 8 år og i en lang årrække været salgschef af nye biler hos Honda, Opel, Peugeot og Citroën, inden jeg blev ansat hos JS Biler ApS. Jeg har således mere end 40 års erfaring i autobranchen.

Mit navn er Jesper Sørensen, og jeg er direktør og stifter af JS Biler ApS. I det daglige står jeg for at
udvælge og indkøbe markedets bedste biler til vores forretning. Derudover er jeg ansvarlig for
salg, ledelse af virksomheden og behandling af reklamationer. Jeg har handlet med biler siden
2008 og været selvstændig bilforhandler siden 2014. Dertil er jeg uddannet ingeniør i Business
Development Engineering ved Aarhus Universitet.

Book prøvetur

Beregn byttepris