Vi holder åbent som normalt i påsken men ring som altid og bestil tid til fremvisning på tlf 23 74 83 10

Leasing samt finansiering

Med og uden udbetaling

Har du fundet drømmebilen hos JS Biler, og ønsker du at finansiere dit bilkøb? Vi står klar til at hjælpe! 

Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, AL Finans, Accept Auto og Nordania Leasing, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig et udvalg af markedets bedste og mest fleksible finansieringsløsninger til stærkt konkurrencedygtige priser. Ud fra dine ønsker skræddersyer vi sammen den finansieringsløsning, der passer bedst til dig og den bil du ønsker at købe.

Har du spørgsmål vedrørende finansiering af dit bilkøb, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 23 74 83 10 eller gennem vores  kontaktformular. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en nordisk bank, der blev oprettet i Danmark i 2007 som en filial af Banco Santander – en af de største banker i verden. Santander Consumer Bank i dag en førende position på det danske marked for billån.

Santander Consumer Bank tilbyder fleksible billån med lave renter både med og uden udbetaling. Deres mange års erfaring i branchen sikrer, at de er i stand til løbende at hjælpe og rådgive dig som kunde på bedst mulig vis, så du får mest mulig tryghed. Du kan læse mere om Santander Consumer Bank her.

AL Finans

AL Finans er et finansieringsselskab, der har eksisteret siden 1935, og så er det et datterselskab af Arbejdernes Landsbank, som i 2020 blev kåret til danskernes foretrukne bank for 13. år i træk. AL Finans tilbyder særdeles fordelagtige og attraktive finansieringsløsninger af bilkøb

Accept Auto

Accept Auto er en del af FCA Capital, som er blandt de største bilfinansieringsselskaber i Danmark. Accept Auto blev etableret i 2009. Accept Auto har siden da formidlet finansierings- og leasingløsninger inklusiv flexleasing og finansiel leasing til både private og erhvervskunder.

Formidling af finansierings- og leasingløsninger gennem Accept Auto sikrer dig konkurrencedygtige vilkår og rentesatser, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Nordania Leasing

Nordania Leasing, som er en del af Danske Bank-koncernen, er i dag et af Danmarks største leasing- og finansieringselskaber. Nordania Leasing tilbyder finansiering af personbiler, varebiler til både privat- og erhvervskunder

Finansieringpartnere

Mit navn er Tony Søften, og jeg er salgskonsulent hos JS Biler ApS. Derudover har jeg medansvaret for den daglige drift af forretningen i form af håndtering af bilerne, fra de ankommer i vores butik, til de står klar hos kunden. Jeg har en baggrund som uddannet mekaniker i 1984 men har siden da erhvervet mig med handel af biler.

Jeg har både været selvstændig i 8 år og i en lang årrække været salgschef af nye biler hos Honda, Opel, Peugeot og Citroën, inden jeg blev ansat hos JS Biler ApS. Jeg har således mere end 40 års erfaring i autobranchen.

Mit navn er Jesper Sørensen, og jeg er direktør og stifter af JS Biler ApS. I det daglige står jeg for at
udvælge og indkøbe markedets bedste biler til vores forretning. Derudover er jeg ansvarlig for
salg, ledelse af virksomheden og behandling af reklamationer. Jeg har handlet med biler siden
2008 og været selvstændig bilforhandler siden 2014. Dertil er jeg uddannet ingeniør i Business
Development Engineering ved Aarhus Universitet.

Book prøvetur

Beregn byttepris