Vi holder åbent som normalt i påsken men ring som altid og bestil tid til fremvisning på tlf 23 74 83 10

Forsikringer hos JS Biler

AutoBranchen Danmark

JS Biler er medlem af Autobranchen Danmark, som er en landsdækkende brancheorganisation for bilforhandlere. Derfor kan vi tilbyde attraktive bilforsikringer fra Autobranchen Danmark Forsikring til bilejere i alle aldre – også på biler, der ikke er købt hos os. Priser finder du i tabellerne herunder. Du kan læse mere om Autobranchen Danmark Forsikrings Elite bilforsikring med mulighed for at blive superelitebilist med det samme her

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tegne forsikring hos Autobranchen Danmark Forsikring, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tryg forsikringer

Vi samarbejder med Tryg, som er det største skadeforsikringsselskab både i Danmark og Skandinavien, for at kunne tilbyde dig de allerbedste muligheder inden for forsikring i forbindelse med dit bilkøb. Når du booker et kort telefonmøde med Tryg gennem os, får du 20% rabat på dine forsikringer. 

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Samarbejdspartnere

Mit navn er Tony Søften, og jeg er salgskonsulent hos JS Biler ApS. Derudover har jeg medansvaret for den daglige drift af forretningen i form af håndtering af bilerne, fra de ankommer i vores butik, til de står klar hos kunden. Jeg har en baggrund som uddannet mekaniker i 1984 men har siden da erhvervet mig med handel af biler.

Jeg har både været selvstændig i 8 år og i en lang årrække været salgschef af nye biler hos Honda, Opel, Peugeot og Citroën, inden jeg blev ansat hos JS Biler ApS. Jeg har således mere end 40 års erfaring i autobranchen.

Mit navn er Jesper Sørensen, og jeg er direktør og stifter af JS Biler ApS. I det daglige står jeg for at
udvælge og indkøbe markedets bedste biler til vores forretning. Derudover er jeg ansvarlig for
salg, ledelse af virksomheden og behandling af reklamationer. Jeg har handlet med biler siden
2008 og været selvstændig bilforhandler siden 2014. Dertil er jeg uddannet ingeniør i Business
Development Engineering ved Aarhus Universitet.

Book prøvetur

Beregn byttepris