Vi holder åbent som normalt i påsken men ring som altid og bestil tid til fremvisning på tlf 23 74 83 10

Om JS Biler

JS Biler er stiftet i 2014 og ejet af Jesper Sørensen, som har beskæftiget sig med brugtvognshandel og klargøring af biler siden 2008. I 2016 relancerede vi virksomheden som et anpartsselskab. Siden da er det gået stærkt, og i 2021 blev vi kåret som gazellevirksomhed af Børsen. Det er vi umådeligt stolte og taknemmelige over, ikke mindst fordi det afspejler, hvor mange glade og tilfredse kunder vi har haft gennem dørene i årenes løb, og som efterfølgende har anbefalet os til venner og familie.

JS Biler har stor fokus på tillid, ærlighed og kvalitet til en god pris. Hos os finder du primært nyere, brugte biler med lave kilometertal samt et stort udvalg af biler med lav emission heriblandt el- og plug in hybridbiler. Alle vores biler er grundigt tjekkede for at sikre, at de lever op til vores skrappe kvalitetskrav. Derudover er vi medlem af autobrancheforeningen Autobranchen Danmark. Det er din sikkerhed for, at du handler med en god og ordentlig virksomhed, og at vi overholder alle normer og regler forbundet med et godt og trygt bilkøb.

Ligger du inde med spørgsmål, er du til enhver tid meget velkomment til at kontakte os.

Du er også altid meget velkommen til at lægge vejen forbi for at se vores flotte udvalg og tage en snak om dit næste bilkøb, men ring venligst og lav en aftale om tidspunkt inden du kommer. Vi står altid klar til at finde din næste bil hvis vi ved hvornår du kommer.

Besøger du os uden aftale kan vi desværre være optaget af andre kunder eller være ude af butikken for at hente nye biler. Der er ligeledes en risiko for at den bil du ønsker at besigtige kan være under klargøring eller solgt allerede.

Kontakt os derfor venligst inden du kommer – Så bliver det en meget bedre oplevelse for både dig og os. Du finder os på Rønnebærvej 7 i Herning.

Mit navn er Tony Søften, og jeg er salgskonsulent hos JS Biler ApS. Derudover har jeg medansvaret for den daglige drift af forretningen i form af håndtering af bilerne, fra de ankommer i vores butik, til de står klar hos kunden. Jeg har en baggrund som uddannet mekaniker i 1984 men har siden da erhvervet mig med handel af biler.

Jeg har både været selvstændig i 8 år og i en lang årrække været salgschef af nye biler hos Honda, Opel, Peugeot og Citroën, inden jeg blev ansat hos JS Biler ApS. Jeg har således mere end 40 års erfaring i autobranchen.

Mit navn er Jesper Sørensen, og jeg er direktør og stifter af JS Biler ApS. I det daglige står jeg for at
udvælge og indkøbe markedets bedste biler til vores forretning. Derudover er jeg ansvarlig for
salg, ledelse af virksomheden og behandling af reklamationer. Jeg har handlet med biler siden
2008 og været selvstændig bilforhandler siden 2014. Dertil er jeg uddannet ingeniør i Business
Development Engineering ved Aarhus Universitet.

Book prøvetur

Beregn byttepris